ASUMINEN

Imatran Palvelutaloyhdistyksen vuokra-asunnossa asuminen on kodinomainen ja turvallinen vaihtoehto itsenäiseen asumiseen. 

Vuokraamme asuntoja ikäihmisille. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta tarjolla on myös muutamia kaksioita. Asunnoissa on keittonurkkaus oma kylpyhuone ja parvekeAsukkaat kalustavat asuntonsa omilla huonekaluillaan. Jokainen saa tehdä vuokraamastaan asunnosta oman näköisensä kodin itselleen.

Asukkaalla on oikeus käyttää yhteisiä tiloja ja osallistua kaikkeen toimintaan oman halunsa mukaan. Järjestämme paljon erilaisia virkistys- ja viriketilaisuuksia. Yhteisiin tilaisuuksiin osallistuminen on toivottavaa mutta omaehtoista.

Taloissa on myös pesutupa, joissa voi pestä omat pyykkinsä tehokkailla koneilla. Pyykinpesu on maksullista. Asuntoihin ei pesukoneita voi asentaa.

Lisäksi kaikissa taloissa on saunatilat, joista voi varata oman maksullisen viikoittaisen saunavuoron.

Piha-alueelta voi varata maksullisen autopaikan.

Kaikki talomme on varustettu automaattisilla paloilmoituslaitteistolla ja seniorikoti Iltatähdessä on lisäksi myös sprinkler laitteistot.

Talot ovat savuttomia.

Lemmikin muuttamisesta taloon tulee sopia isännöitsijän kanssa ennen muuttoa. Tällöin sovimme lemmikin asumisen osalta omistajan vastuut sekä mahdolliset toimintaohjeet erilaisten ikävien elämäntilanteiden osalta.  Muuten lemmikit ovat vierailijoina lämpimästi tervetulleita.

 

Asumisen kuluihin voi hakea asumistukea Kelalta.

 

Ohessa olevista talokohtaisista osioista löydät tiedot kustakin kohteesta.

 

Asuntohakemuksia saa toimistostamme, Kauppakatu 3 (siipirakennus) tai sen voi tulostaa alla olevasta linkistä. Hakemus on voimassa yhden vuoden. Asuntomme ovat jatkuvasti haettavissa.

Toimisto:

Kauppakatu 3, 55120 Imatra

05-687 4400 * toimisto@ipty.fi

toimisto avoinna klo 9-15: 

1.10 -  31.5     ma - to

1.6 - 30.9       ti - to

Voit sopia tapaamisen edeltä käsin puhelimitse 05 -6874400  tai sähköpostilla toimisto@ipty.fi

asuntohakems

Asuntohakemuksen tekeminen

1. Lataa asuntohakemuslomake

2. Tulosta ja täytä hakemus selkeästi kynällä tekstaten.

3. Palauta hakemus salattuna sähköpostina toimisto@ipty.fi tai osoitteella:

Imatran Palvelutaloyhdistys ry
Kauppakatu 3
55120 IMATRA

Lisätietoja saa tarvittaessa keskustoimistoltamme, puh. 05-687 4400