ONNI hoiva - Kotihoito- ja tukipalvelut
1.4.2019 lähtien palvelutoiminta siirtyi Med Group/ONNI hoivan vastuulle. Yhdistys jatkaa vuokranantajana, jonka vastuulla on kiinteistöjen ylläpito, asukasvalinta, virike- ja virkistystoiminnan järjestäminen sekä järjestöyhteistyö.

ONNI hoiva tuottaa kotihoidon palveluja Vuokratalojemme asukkaille joka päivä klo 7-21.

Asukkaan päivittäisiä toimintoja tuetaan. Tavoitteena on omanarvontunnon säilyttäminen ja kohottaminen, sekä mahdollisimman hyvä elämä. Tavoitteena on ylläpitää asiakkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä, täysipainoista ja laadukasta elämää omassa kodissaan. Kunnioitamme asukkaan yksityisyyttä, yksilöllistä elämäntapaa ja tuemme hänen omatoimisuuttaan ja annamme hänen elää tyytyväisenä oman näiköistään elämää – Me välitämme aidosti.

ONNI hoivan palvelut perustuvat hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan jokaisen omat voimavarat ja läheisten apu. Tarkoituksena on auttaa niissä toimissa, joista asiakas ei itse selviydy. Palvelut räätälöidään kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen palvelusopimus.
Kotihoidon palvelut tukipalveluineen ovat kotipalvelu, kotisairaanhoito, kotisiivous ja ateriapalvelu. ONNI hoivan henkilökunta auttaa erilaisissa arkielämään kuuluvissa tehtävissä. Tällaisia voivat olla kodin siisteydestä huolehtiminen, kauppa- ja apteekkiasiointi. Asukkaalla on mahdollisuus hakea myös tuetun asumisen palveluseteliä tai henkilökohtaista budjettia, jonka myöntää Eksote. Useasta ostetusta palvelusta voi hakea kotitalousvähennystä.

 

ONNI hoiva - Ateriapalvelu
Edullista, maukasta ja ravintoarvoiltaan oikeanlaista kotiruokaa.
Asutpa sitten palvelutalossa tai muualla Imatralla, on sinun mahdollisuutesi tilata ONNI hoivalta lounas suoraan kotiisi. Jo monet vanhukset Imatralla käyttävä tätä palvelua. Voit tilata ruoan joka arkipäivä tai sitten vaikka vain kolme kertaa viikossa tai miten vain haluat. Luonnollisesti huomioon otetaan erikoisruokavaliot.

Pasinkujalla ja Kauppakadulla sekä seniorikoti Iltatähden lounasravintolat toimivat arkisin myös viihtyisinä lounaspaikkana niin palvelutaloasukkaille kuin ulkopuolisille ruokailijoille. Iltatähden lounasravintolassa syödystä lounaasta annetaan Tradekan jäsenille 10 %:n alennus (jäsenkortti).

Tiedustelut ONNI hoivan ateriapalveluista arkisin klo 9.00 - 13.00 puh. 041 730 3938 ja sähköpostitse ateriapalvelu@onnihoiva.fi

 

Eksoten Ateriatukihakemuslomake (PDF)

Linkki ONNI hoivan sivuille.

Ruokalista

Katso tämän hetkinen ruokalistamme.

Lisää tietoa