KAUPPAKADUN PALVELUTALO, Kauppakatu 3, 55120 Imatra – Imatran Palvelutaloyhdistys ry (0242733-1)

Asuntoja:
67 kpl
1h+kk - 2h+k,
26,5 - 52,5m2

Asumisen kulut:

Vuokra:  2020 - 13 €/m2 

Perusmaksu: 2020 - 56,20 €/kk/yksin asuva tai 68,70 €/kk/pariskunta

Vesimaksu: 2020 - 22,50 €/kk

Asumisen kulut yhteensä: 423,20 - 796,20 €/kk

 

Palvelujen hinnat - Katso ONNIhoivan hinnasto

Asumiseen liittyvissä asioissa, yhteys toimistoomme 05-687 4400
Palveluihin liittyvissä asioissa, yhteys ONNIhoivan henkilökuntaan 040 577 8851

Kauppakadun palvelutalo sijaitsee keskeisellä paikalla Mansikkalaa. Puolen kilometrin päässä on Citymarket ja Prisma, Lidl, Rajamarket jne.

Jokaisessa asunnossa on oma keittiönurkkaus, parveke ja kylpyhuone. Asukas kalustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tavaroillaan ja niin jokainen saa tehdyksi asunnosta oman näköisensä kodin. Kaikille on varattu myös pieni verkkovarastokomero.

Talossa on saunaosasto, josta on mahdollisuus varata viikoittainen oma saunavuoro. Säännöllisenä saunapäivänä voi ostaa ONNIhoivalta myös palveluna kylvetyspalvelun. Näin vanha suomalainen tapa viikoittaiseen saunomiseen onnistuu, vaikka omat voimat olisivat jo heikenneet.

Pesukoneita ei kylpyhuoneisiin saa asentaa, mutta talossa on pyykkitupa, jossa pyykin pesu koneella onnistuu helposti. Pyykkituvassa on myös kuivain, silitysrauta, mankeli ym. tarvittava. 

Kauppakadun palvelutalossa on erillinen kerhohuone. Siellä järjestetään kaikenlaisia virike- ja virkistystilaisuuksia, joista ilmoitamme aina ilmoitustaululla. Kerhohuoneessa voi viettää myös aikaa yhdessä rupatellen, televisiota katsellen ja vaikka pelejä pelaillen.

Kauppakadulla on myös ihana, uusitettu piha-alue. Piha on nyt niin kaunis, että se ihan kutsuu meitä kaikkia liikkumaan. Pienet polkualueet ja penkit ovat ahkerassa käytössä. Pihalla pelataan kesäaikaan esim. mölkkyä ja joskus grillataankin. Välillä pihallamme on käynyt myös kaverieläimiä. Siitä on muodostunut meille vähän niin kuin meidän oma ulko-olohuoneemme.

Palvelutaloon asukkailla on mahdollisuus ostaa palveluja yhteistyökumppaniltamme ONNIhoivalta.