Kauppakatu

Kauppakadun palvelutalo (1973)

Kauppakatu 3, 55120 IMATRA, puh. 040 577 8851

Asuntoja:
67 kpl
1h+kk - 2h+k,
26,5 - 52,5m2

Vuokra:

 2019 - 12,60 €/m2
2019 - 333,90 - 661,50 €/kk

Muut asumiseen liittyvät maksut:

Vesimaksu:
2019 - 18,00 €/kk

Perusmaksu:
 2019 - 54,55 €/kk
 2019 - 66,70 €/kk

Hoivapalvelumaksu (minimitaso):
2019 - 183,00 €/hlö/kk

Asumisen kulut yhteensä

 2019 - 588,45 - 916,05 €/kk (yksin asuva)

Kauppakadun palvelutalo sijaitsee keskeisellä paikalla Mansikkalaa. Aivan naapurissa on Tokmanni ja puolen kilometrin päässä Citymarket ja Prisma, Lidl, Rajamarket jne.

Jokaisessa asunnossa on oma parveke ja kylpyhuone. Asukas kalustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tavaroillaan ja niin jokainen saa tehdyksi asunnosta oman näköisensä kodin. Kaikille on varattu myös pieni verkkovarastokomero.

Talossa on saunaosasto, josta on mahdollisuus varata viikoittainen oma saunavuoro. Säännöllisenä saunapäivänä voi ostaa myös palveluna kylvetyspalvelun. Näin vanha suomalainen tapa viikoittaiseen saunomiseen onnistuu, vaikka omat voimat olisivat jo heikenneet.

Pesukoneita ei kylpyhuoneisiin saa asentaa, mutta talossa on pyykkitupa, jossa pyykin pesu koneella onnistuu helposti. Pyykkituvassa on myös kuivain, silitysrauta, mankeli ym. tarvittava. Tietenkin on mahdollisuus käyttää myös pesulapalveluja. Pesula käy säännöllisesti hakemassa likapyykit pois ja tuo sitten puhtaat pyykit takaisin suoraan kotiin.

Kauppakadun palvelutalossa on erillinen kerhohuone. Siellä järjestetään kaikenlaisia virike- ja virkistystilaisuuksia, joista ilmoitamme aina ilmoitustaululla. Kerhohuoneessa voi viettää myös aikaa yhdessä rupatellen, televisiota katsellen ja vaikka pelejä pelaillen.

Arkisin lounasaikaan voi käydä halutessaan syömässä ruokalassa. Ruokalan yhteydessä on myös pieni kioskikärry, josta voi ostaa kodin arkituotteita kuten kahvia, keksejä, vessapaperia jne. Ja tietenkin, jos et syystä tai toisesta halua mennä ruokalaan syömään, on sinun aina mahdollisuus myös tilata lounas kotiisi.

Kauppakadulla on myös ihana, uusitettu piha-alue. Piha on nyt niin kaunis, että se ihan kutsuu meitä kaikkia liikkumaan. Pienet polkualueet ja penkit ovat ahkerassa käytössä. Pihalla pelataan kesäaikaan esim. mölkkyä ja joskus grillataankin. Välillä pihallamme on käynyt myös kaverieläimiä. Siitä on muodostunut meille vähän niin kuin meidän oma ulko-olohuoneemme.

Palvelutaloon muuttaessa tulee kaikille asukkaille myös hoivan ja huolenpidon minimitaso (hoivapalvelumaksu). Se tarkoittaa sitä, että jokaisen luona käydään ainakin kerran päivässä. Käynnin sisältö sovitaan erikseen.