Pasinkuja

Pasinkujan palvelutalo (1983)

Pasinkuja 2, 55100 IMATRA, puh. 040 577 8852

Asuntoja:
55 kpl
1h+kk - 2h+kk
30,5 - 49m2

Vuokra: 
2019 - 13,40 €/m2
2019 - 384,30 - 617,40 €/kk

Muut asumiseen liittyvät maksut:

Vesimaksu:
2019 - 18,00 €/hlö/kk

Perusmaksu:
2019 - 54,55 €/kk (yksin asuva)
2019 - 66,70 €/kk (pariskunta)

Hoivapalvelumaksu (minimitaso) :
2019 - 183,00 €/hlö/kk

Asumisen kulut yhteensä

2019 - 638,85 - 871,95 (yksin asuva)

Pasinkujan palvelutalo sijaitsee vajaan kilometrin etäisyydellä Imatran keskustaa.

Jokaisessa asunnossa on oma parveke ja kylpyhuone. Asukas kalustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tavaroillaan ja niin jokainen saa tehdyksi asunnosta oman näköisensä kodin. Kaikille on varattu myös pieni verkkovarastokomero.

Talossa on saunaosasto, josta on mahdollisuus varata viikoittainen oma saunavuoro. Säännöllisenä saunapäivänä voi ostaa myös palveluna kylvetyspalvelun. Näin vanha suomalainen tapa viikoittaiseen saunomiseen onnistuu, vaikka omat voimat olisivat jo heikenneet.

Pesukoneita ei kylpyhuoneisiin saa asentaa, mutta talossa on pyykkitupa, jossa pyykin pesu koneella onnistuu helposti. Pyykkituvassa on myös kuivain, silitysrauta, mankeli ym. tarvittava. Tietenkin on mahdollisuus käyttää myös pesulapalveluja. Pesula käy säännöllisesti hakemassa likapyykit pois ja tuo sitten puhtaat pyykit takaisin suoraan kotiin.

Pasinkujan palvelutalossa on yhdistetty kerhohuone/ruokala. Siellä järjestetään kaikenlaisia virike- ja virkistystilaisuuksia, joista ilmoitamme aina ilmoitustaululla. Kerhohuoneessa voi viettää myös aikaa yhdessä rupatellen, televisiota katsellen ja vaikka pelejä pelaillen. Arkisin lounasaikaan voi käydä tässä tilassa halutessaan syömässä. Ruokalan yhteydessä on myös pieni kioskikärry, josta voi ostaa kodin arkituotteita kuten kahvia, keksejä, vessapaperia jne. Ja tietenkin, jos et syystä tai toisesta halua mennä ruokalaan syömään, on sinun aina mahdollisuus myös tilata lounas kotiisi.

Pasinkujalla on pääsisäänkäynnin puolella pieni, mutta paljon käytetty piha-alue. Siinä yhdessä penkillä tai keinussa istuskellen ja jutustellen vietetään leppoisia kesäpäiviä. Taka-pihalla on iso piha, vaikka enemmän se taitaa olla lintujen pesimäpaikkana. Perinteiset kesäkonsertit järjestetään kuitenkin aina takapihalla.

Palvelutaloon muuttaessa tulee kaikille asukkaille myös hoivan ja huolenpidon minimitaso (hoivapalvelumaksu). Se tarkoittaa sitä, että jokaisen luona käydään ainakin kerran päivässä. Käynnin sisältö sovitaan erikseen.