PASINKUJAN PALVELUTALO, Pasinkuja 2, 55100 Imatra – Imatran Palvelutaloyhdistys ry (0242733-1)

Asuntoja:

55 kpl
1h+kk - 2h+kk
30,5 - 49m2

Asumisen kulut:

Vuokra: 2020 - 13,80 €/m2 

Vesimaksu: 2020 - 22,50 €/hlö/kk

Perusmaksu: 2020 - 56,20 €/kk (yksin asuva) tai 68,70 €/kk (pariskunta)

Asumisen kulu yhteensä: 499,60 - 789,90 €/kk

 

 

Pasinkujan palvelutalo sijaitsee vajaan kilometrin etäisyydellä Imatran keskustaa.

Jokaisessa asunnossa on keittiönurkkaus, oma parveke ja kylpyhuone. Asukas kalustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tavaroillaan ja niin jokainen saa tehdyksi asunnosta oman näköisensä kodin. Kaikille on varattu myös pieni verkkovarastokomero.

Talossa on saunaosasto, josta on mahdollisuus varata viikoittainen oma saunavuoro. Säännöllisenä saunapäivänä voi ostaa myös palveluna ONNIhoivalta kylvetyspalvelun. Näin vanha suomalainen tapa viikoittaiseen saunomiseen onnistuu, vaikka omat voimat olisivat jo heikenneet.

Pesukoneita ei kylpyhuoneisiin saa asentaa, mutta talossa on pyykkitupa, jossa pyykin pesu koneella onnistuu helposti. Pyykkituvassa on myös kuivain, silitysrauta, mankeli ym. tarvittava. 

Pasinkujan palvelutalossa on yhdistetty kerhohuone/ruokala. Siellä järjestetään kaikenlaisia virike- ja virkistystilaisuuksia, joista ilmoitamme aina ilmoitustaululla. Kerhohuoneessa voi viettää myös aikaa yhdessä rupatellen, televisiota katsellen ja vaikka pelejä pelaillen. Arkisin lounasaikaan voi käydä tässä tilassa halutessaan syömässä. Ateriapalvelun tuottaa ONNIhoiva. 

Yläkertaan on tehty asukkaille myös yhtenen olohuone, jossa voi viettää myös aikaa yhdessä rupatellen, televisiota katsellen ja vaikka pelejä pelaillen.

Pasinkujalla on pääsisäänkäynnin puolella pieni, mutta paljon käytetty piha-alue. Siinä yhdessä penkillä tai keinussa istuskellen ja jutustellen vietetään leppoisia kesäpäiviä. Taka-pihalla on iso piha, vaikka enemmän se taitaa olla lintujen pesimäpaikkana. Perinteiset kesäkonsertit järjestetään kuitenkin aina takapihalla.

Palvelutaloon asukkailla on mahdollisuus ostaa palveluja yhteistyökumppaniltamme ONNIhoivalta.