ONNI hoiva - Kotihoito- ja tukipalvelut 

1.4.2019 lähtien palvelutoiminta siirtyi Med Group/ONNI hoivan vastuulle. Yhdistys jatkaa vuokranantajana, jonka vastuulla on kiinteistöjen ylläpito, asukasvalinta, virike- ja virkistystoiminnan järjestäminen sekä järjestöyhteistyö.

ONNI hoiva tuottaa hoiva- ja tukipaleluja palvelutalojemme asukkaille. Palvelujen sisällöstä tulee sopia ONNI hoivan hoitajien kanssa..

Asukkaan päivittäisiä toimintoja tuetaan. Tavoitteena on omanarvontunnon säilyttäminen ja kohottaminen, sekä mahdollisimman hyvä elämä. Tavoitteena on ylläpitää asiakkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä, täysipainoista ja laadukasta elämää omassa kodissaan. Kunnioitamme asukkaan yksityisyyttä, yksilöllistä elämäntapaa ja tuemme hänen omatoimisuuttaan ja annamme hänen elää tyytyväisenä oman näiköistään elämää – Me välitämme aidosti.

ONNI hoivan palvelut perustuvat hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan jokaisen omat voimavarat ja läheisten apu. Tarkoituksena on auttaa niissä toimissa, joista asiakas ei itse selviydy. Palvelut räätälöidään kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kotiin tuotetut palvelut ovat kotihoito- ja tukipalvelut sekä kotisairaanhoito. Palveluja annetaan  joka päivä klo 7 - 21. Lisäksi ONNI hoivan henkilökunta voitehdä tai auttaa erilaisissa arkielämään kuuluvissa tehtävissä. Tällaisia tukipalveluja voivat olla kodin siisteydestä huolehtiminen, kauppa- ja apteekkiasiointi ja esim. suihkutuksessa tai saunotuksessa avustaminen. Asukkaan on luonnollisesti mahdollisuus tehdä myös enemmän hoivaa sisältävä, yksilöllinen palvelusopimus ONNI hoivan kanssa. Asukkaalla on mahdollisuus hakea myös tuetun asumisen palveluseteliä, jonka myöntää Eksote. Useasta ostetusta palvelusta voi hakea kotitalousvähennystä.

ONNI hoiva - Ateriapalvelu

Edullista, maukasta ja ravintoarvoiltaan oikeanlaista kotiruokaa.

Asutpa sitten palvelutalossa tai muualla Imatralla, on sinun mahdollisuus tilata ONNI hoivalta lounas suoraan kotiisi. Jo monet vanhukset Imatralla käyttävä tätä palvelua. Voit tilata ruoan joka arkipäivä tai sitten vaikka vain kolme kertaa viikossa tai miten vain haluat. Luonnollisesti huomioon otetaan erikoisruokavaliot.

Aterioihin voi hakea tukea Eksotelta. Tukea voi hakea kotiin kuljetettujen aterioiden lisäksi palvelutalojen asukkaat ja palvelutalojen ruokaravintoloissa lounastajat, niin asukkaat kuin ulkopuolisetkin. Tuen saamiseen on tietyt Eksoten määrittelemät myöntämisperusteet kuten aterioiden tarve tulee olla vähintään neljä viikossa. Tukea saavan asiakkaan aterian hinta, asiakasmaksu, määrittyy tulojen perusteella. Eksoten määrittelyjen mukaan tuettu ateria koostuu pääruoasta, raasteesta/salaatista ja jälkiruoasta. Meillä ateria sisältää myös leipää. Sivun alaosassa on linkki, josta voitte tulostaa tuen hakemiseen liittyvät ohjeet ja lomakkeet.

Pasinkujan ja Kauppakadun palvelutalojen sekä seniorikoti Iltatähden lounasravintolat toimivat arkisin myös viihtyisinä lounaspaikkana niin palvelutaloasukkaille kuin ulkopuolisille ruokailijoille. Iltatähden lounasravintolassa syödystä lounaasta annetaan Tradekan jäsenille 10 %:n alennus (jäsenkortti).

 

Tiedustelut ONNI hoivan ateriapalveluista arkisin klo 9.00 - 13.00 puh. 050 340 8160 ja sähköpostitse ateriapalvelu@onnihoiva.fi

 

Eksoten Ateriatukihakemuslomake (PDF)

Linkki ONNI hoivan sivuille.

Ruokalista

Katso tämän hetkinen ruokalistamme.

Lisää tietoa