Ruokalista

Katso tämän hetkinen ruokalistamme.

Lisää tietoa

Huom! Ateriapalvelun tavoittaa jatkossa puhelinnumerosta 050 340 8160 ja sähköpostitse ateriapalvelu@onnihoiva.fi

1.4.2019 lähtien palvelutoiminta siirtyy Med Group/ONNI Hoivan vastuulle ja yhdistys jatkaa vuokranantajana, jonka vastuulla on kiinteistöjen ylläpito, virike- ja virkistystoiminnan järjestäminen sekä järjestöyhteistyö.

Edullista, maukasta ja ravintoarvoiltaan oikeanlaista kotiruokaa.

Asutpa sitten palvelutalossa tai muualla Imatralla, on sinun mahdollisuus tilata lounas suoraan kotiisi. Jo sadat vanhukset Imatralla käyttävä tätä palvelua. Voit tilata ruoan joka arkipäivä tai sitten vaikka vain kolme kertaa viikossa tai miten vain haluat.

Luonnollisesti otamme huomioon erikoisruokavaliot ja tiettyyn rajaan asti omat mieltymyksetkin. Olemme erittäin joustavia.

Lounaan mukana voit tilata esim. puuroja, vellejä, leivonnaisia erilaisia arkisia ruokatarvikkeita kuten leipää, leikkeleitä, juomia, margariinia jne.

Aterioihin voi hakea tukea Eksotelta. Tukea voi hakea kotiin kuljetettujen aterioiden lisäksi palvelutalojen asukkaat ja palvelutalojen ruokaravintoloissa lounastajat, niin asukkaat kuin ulkopuolisetkin. Tuen saamiseen on tietyt Eksoten määrittelemät myöntämisperusteet kuten aterioiden tarve tulee olla vähintään neljä viikossa. Tukea saavan asiakkaan aterian hinta, asiakasmaksu, määrittyy tulojen perusteella. Eksoten määrittelyjen mukaan tuettu ateria koostuu pääruoasta, raasteesta/salaatista ja jälkiruoasta. Meillä ateria sisältää myös leipää. Sivun alaosassa on linkki, josta voitte tulostaa tuen hakemiseen liittyvät ohjeet ja lomakkeet. 

Pasinkujan ja Kauppakadun palvelutalojen sekä seniorikoti Iltatähden lounasravintolat toimivat arkisin myös viihtyisinä lounaspaikkana niin palvelutaloasukkaille kuin ulkopuolisille ruokailijoille. Iltatähden lounasravintolassa syödystä lounaasta annetaan Tradekan jäsenille 10 %:n alennus (jäsenkortti).

Tuotevalikoimiimme kuuluu pitopalvelu. Järjestämme juhlien tarjoiluja palvelutalojemme kerhohuoneissa. Myös keittiömme leipomat leivonnaiset ovat erittäin suosittuja.

Ateriapalveluun on laadittu laadunhallintajärjestelmä, joka on otettu käyttöön jo vuodesta 1999 alkaen. Ateriapalvelun käyttöön otettu laatukäsikäsikirja vastaa ISO 9001:2008 standardin vaatimuksia. Laadunhallintajärjestelmän ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvät keskeisesti myös ateriapalvelun omavalvontaohjelmat ja esimerkiksi vuosittain tehtävät asiakaskyselyt.

Tiedustelut ateriapalveluista arkisin klo 9.00 - 13.00 puh. 050 340 8160.

Eksoten Ateriatukihakemuslomake (PDF)